Sep 14, 2013, 5:07 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
563 0 3

        Копнеж

 

Аз искам да си с мене,

при мене - да си Ти!

Аз искам да те стопля,

при мене - остани!

 

За тебе аз копнея,

при мене - да си Ти!

за тебе аз милея,

ела, при мене - Ти...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??