Пролетта дойде,
лятото също,
мина и есента.
Ето я и зимата
по-студена от всякога.
Огънят не топли
храната не храни.
Стоя пред заледения прозорец
и чакам.
Чакам, а дори не знам
какво, кой, защо.
Наблюдавам натрупалия сняг
студен като сърцето ми.
И не спирам да чакам.
© Соня Николова Todos los derechos reservados