12 jul 2020, 16:20

Копнеж 

  Poesía » De amor, Del paisaje
612 0 2

Опитай да приютиш морето във шепа,

да хванеш Луната със длан

Да уловиш на вятъра шепота

Някога тогава и някъде там

 

Но покани Луната на танц

Вечер там до морето.

Дали ще приеме един валс

В рокля от лунна пътека.

 

Покани някоя морска вълна 

да потанцува мъничко с тебе

Ти ще я поканиш "ела"

Тя знае ,че танцът не ще е последен.

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??