18 abr 2021, 11:46

Копнеж 

  Poesía » De amor
689 3 6

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Прекрасна нимфа нощ и ден

копнея ти да си за мен.

 

От теб се чувствам възроден

и благославям те любима.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Необясним и чуден плен

копнея ти да си за мен.

 

Повярвал в теб, обнадежден -

безкрай е радост, че те има.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??