18.04.2021 г., 11:46 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
690 3 6

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Прекрасна нимфа нощ и ден

копнея ти да си за мен.

 

От теб се чувствам възроден

и благославям те любима.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Необясним и чуден плен

копнея ти да си за мен.

 

Повярвал в теб, обнадежден -

безкрай е радост, че те има.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??