18 апр. 2021 г., 11:46

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
692 3 6

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Прекрасна нимфа нощ и ден

копнея ти да си за мен.

 

От теб се чувствам възроден

и благославям те любима.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

 

Необясним и чуден плен

копнея ти да си за мен.

 

Повярвал в теб, обнадежден -

безкрай е радост, че те има.

 

Копнея ти да си за мен

една любов, неповторима.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??