Устните ти - низ от перли
нежно ме целуват всеки път.
Тъй случайно твоето сърце намери
далечен,страстен и потаен кът
Кът скрит от на хората очите,
жадуващ страстно нежни ласки
преродил се от мечтите
обагрен в най- сияйни окраски
Вик сподавен мокри твоите слова -
мъниста ясни и блестящи,
спомнящ си за миналото с тъга,
стенещ от тръпките болящи.
Безшепотно и бързо отминават дните
на желаната и сбъдната мечта.
Завалява дъжд и със сълзите
парят пепеливо с цветна самота.
© Анастасия Филипова Todos los derechos reservados