Sep 21, 2024, 9:29 PM

Копнеж 

  Poetry
98 0 0

Устните ти - низ от перли 

нежно ме целуват всеки път.

Тъй случайно твоето сърце намери 

далечен,страстен и потаен кът 

Кът скрит от на хората очите,

жадуващ страстно нежни ласки

преродил се от мечтите 

обагрен в най- сияйни окраски

Вик сподавен мокри твоите слова - 

мъниста ясни и блестящи,

спомнящ си за миналото с тъга,

стенещ от тръпките болящи.

Безшепотно и бързо отминават дните 

на желаната и сбъдната мечта.

Завалява дъжд и със сълзите 

парят пепеливо с цветна самота.

© Анастасия Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??