7 feb 2008, 9:08

Копнеж 

  Poesía » Del paisaje
548 0 3
                                 Копнеж

                  Копнея за птичата песен,
                  за синьото и чисто небе...
                  На небето очите пак взирам -
                   дъга вълшебна, ех, намирам.

                  И пак с детската усмивка,
                  боса... тревата ме зарежда.
                  Камбанки полски, тихо звънят,
                  пеперуди в лазура летят...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??