7.02.2008 г., 9:08 ч.

Копнеж 

  Поезия » Пейзажна
467 0 3
                                 Копнеж

                  Копнея за птичата песен,
                  за синьото и чисто небе...
                  На небето очите пак взирам -
                   дъга вълшебна, ех, намирам.

                  И пак с детската усмивка,
                  боса... тревата ме зарежда.
                  Камбанки полски, тихо звънят,
                  пеперуди в лазура летят...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??