Feb 7, 2008, 9:08 AM

Копнеж 

  Poetry » Landscape
474 0 3
                                 Копнеж

                  Копнея за птичата песен,
                  за синьото и чисто небе...
                  На небето очите пак взирам -
                   дъга вълшебна, ех, намирам.

                  И пак с детската усмивка,
                  боса... тревата ме зарежда.
                  Камбанки полски, тихо звънят,
                  пеперуди в лазура летят...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??