В ухание на роза ще ме търсиш,
в слънчев лъч да ме вплетеш.
От морето синьо очите да обагриш,
коси от златна мед да изплетеш.
Със звезди да ми поръсиш пътя,
с летен повей да ме залюлееш.
Дъгата да ми я свалиш в краката,
да бъдем двамата от тук до края!
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados
Дъгата да ми я свалиш в краката,
да бъдем двамата от тук до края!
Пожелавам ти го