25.05.2008 г., 13:07 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
680 0 15

В ухание на роза ще ме търсиш,

в слънчев лъч да ме вплетеш.

От морето синьо очите да обагриш,

коси от златна мед да изплетеш.

 

Със звезди да ми поръсиш пътя,

с летен повей да ме залюлееш.

Дъгата да ми я свалиш в краката,

да бъдем двамата от тук до края!

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??