May 25, 2008, 1:07 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
678 0 15

В ухание на роза ще ме търсиш,

в слънчев лъч да ме вплетеш.

От морето синьо очите да обагриш,

коси от златна мед да изплетеш.

 

Със звезди да ми поръсиш пътя,

с летен повей да ме залюлееш.

Дъгата да ми я свалиш в краката,

да бъдем двамата от тук до края!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??