24 feb 2009, 17:19

Копнеж 

  Poesía » De amor
577 0 0

Аз не искам много...

 

   само да погледна в уморените ти очи,

      да подържа твоята студена ръка,

          да отпия от лицето ти сладка сълза

             и да ми отделиш кътче, само за мен, в твоята душа!

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??