Feb 24, 2009, 5:19 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
576 0 0

Аз не искам много...

 

   само да погледна в уморените ти очи,

      да подържа твоята студена ръка,

          да отпия от лицето ти сладка сълза

             и да ми отделиш кътче, само за мен, в твоята душа!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??