24 февр. 2009 г., 17:19

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
575 0 0

Аз не искам много...

 

   само да погледна в уморените ти очи,

      да подържа твоята студена ръка,

          да отпия от лицето ти сладка сълза

             и да ми отделиш кътче, само за мен, в твоята душа!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??