27 ene 2008, 19:35

Копнеж и Сила 

  Poesía
484 0 8
 

 

 

Свали грима!

Той не ти е нужен.

Ще покориш света

дори без грим безумен.

Ти маската свали!

От своето лице красиво.

Оковите свали

от сърцето си горчиво!

Ще полети в безкрая

        то тогава.

Ще те потопи в омая

        до забрава.

Остави го да обича -

        то Умее!

Остави го, нека тича -

        то Копнее!        

 

                                                      1.04.'04

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??