Свали грима!
Той не ти е нужен.
Ще покориш света
дори без грим безумен.
Ти маската свали!
От своето лице красиво.
Оковите свали
от сърцето си горчиво!
Ще полети в безкрая
то тогава.
Ще те потопи в омая
до забрава.
Остави го да обича -
то Умее!
Остави го, нека тича -
то Копнее!
1.04.'04
© Вечерница или Зорница Всички права запазени