26 ago 2009, 16:47

Копнежи и бодежи 5 

  Poesía » Erótica
990 0 13

 

ЛюбоФ N-ска

склЕротични строфи

 

ФОЛКПОЧИТАТЕЛКА че станах,

не виждам изненада тук.

Кавал да свири на поляна –

ах, как обичам тоз дудук!

 

Вибрациите му ефирни

към мене да се понесат…

Ах, иде ми да се разсвиря

и аз веднага, на часа.

 

Да грабна тутакси кавала

с типичния си маниер…

О, чакам, чакам те в премала.

Ела, бъди ми кавалер!

 

*  *  *

 

НАЛИ СЪМ СИ ловджийка страстна,

без да се вдига много шум,

но мога тутакси да фрасна

два заека с един куршум.

 

Ах, само да напипам пушка,

готова съм за луд отстрел!

Каквото да ми е на мушка,

ах, празно няма, щом е цел.

 

Каквото да ми се зашматка

отпред – за миг ще го сваля.

Дори и да е просто патка –

страстта си ще задоволя!

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??