15 may 2009, 13:50

Коравият жълъд 

  Poesía
701 0 6

В перата на белия гълъб

заспивал съм хиляди пъти,

аз май съм коравият жълъд,

който някой неволно настъпи.

 

Днес още, мисля, боли ме

от красивите рози с бодли,

надявам се утре да мине,

любовта не е вечна, нали?

 

Ела, щом вятъра хванеш

и времето смело върни,

до мене знам, ще застанеш,

с чаша кристални сълзи…

 

 

Освен със стиха Ви поздравявам с тази прекрасна песен:

 

    http://www.youtube.com/watch?v=CrRPA25UBGg

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??