21 jul 2013, 19:36

Космически мост 

  Poesía » Civil
446 0 0

Ядосват ме
flash mob-овете
в космоса,
които виждам всеки път
щом гледам през телескопа си.
Омръзнаха ми вече холограмите на сребърни сърфисти,
които се разтичват ужким да събират прането на руски космонавти.
Писна ми от рептилските раси с глави на хлебарки, 
които досаждат с реклами на попара от енергонови кубове.
Дразнят ме даже лилавите лазери, държащи под обстрел
сателитите ни, свили се като бъбреци.
Грубо е!

02.12.2018г.


 

© Антонио Брейчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??