21 feb 2013, 18:07  

Котета 

  Poesía » Para niños
572 0 9

 

 

                           КОТЕТА

 

 

                           Думичките като котета игриви

                           се прескачат и не знаят ред.

                           Блъскат се, премятат се, бъбриви.

                           Всичко друго, само не куплет.

 

                           Мъркат тихичко сега.

                           Беше стихчето шега!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??