21.02.2013 г., 18:07 ч.  

Котета 

  Поезия » За деца
568 0 9

 

 

                           КОТЕТА

 

 

                           Думичките като котета игриви

                           се прескачат и не знаят ред.

                           Блъскат се, премятат се, бъбриви.

                           Всичко друго, само не куплет.

 

                           Мъркат тихичко сега.

                           Беше стихчето шега!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??