6 oct 2010, 20:28

Котката голяма 

  Poesía » Para niños
673 0 1

Пролет щом настана,
голямата котана
ще роди писанки,
смешни мърморанки,
ще роди котачета,
пухкави юначета.
С мляко ще ги храни
и от враговете брани.
Уроци ще им дава,
даже ще ги забавлява.
Щом големи станат,
навсякъде ще шават.
Мишлетата горкички
ще се изпокрият всички.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??