6 окт. 2010 г., 20:28

Котката голяма 

  Поэзия » Для детей
678 0 1

Пролет щом настана,
голямата котана
ще роди писанки,
смешни мърморанки,
ще роди котачета,
пухкави юначета.
С мляко ще ги храни
и от враговете брани.
Уроци ще им дава,
даже ще ги забавлява.
Щом големи станат,
навсякъде ще шават.
Мишлетата горкички
ще се изпокрият всички.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??