6.10.2010 г., 20:28 ч.

Котката голяма 

  Поезия » За деца
677 0 1

Пролет щом настана,
голямата котана
ще роди писанки,
смешни мърморанки,
ще роди котачета,
пухкави юначета.
С мляко ще ги храни
и от враговете брани.
Уроци ще им дава,
даже ще ги забавлява.
Щом големи станат,
навсякъде ще шават.
Мишлетата горкички
ще се изпокрият всички.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??