24 ago 2012, 13:51

Котва в лятото 

  Poesía » De amor
519 0 1

Искам да хвърля котва тук. На този плаж. В този ден.

Искам да спра времето сега. На този бряг. С теб.

Слънцето и вълните само да са ни свидетели.

Пясък и солена вода… само това…

 

Искам да хвърля котва тук. В това море. В това лято.

Искам да оставя грижите сега. Далеч от този плаж. Далеч от нас.

Сини мечти и светли надежди да делим с теб.

Мидички и замъци с пясъчни кули… и ние…

 

Искам да хвърля котва тук. В този миг. В тази любов.

Искам да забравя и простя греховете. На чисто с теб. На чисто с мен.

Морска, леко солена любов и слънчеви страсти.

Две тела и една кърпа… ние.

© Цвети Димчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??