Искам да хвърля котва тук. На този плаж. В този ден.
Искам да спра времето сега. На този бряг. С теб.
Слънцето и вълните само да са ни свидетели.
Пясък и солена вода… само това…
Искам да хвърля котва тук. В това море. В това лято.
Искам да оставя грижите сега. Далеч от този плаж. Далеч от нас.
Сини мечти и светли надежди да делим с теб.
Мидички и замъци с пясъчни кули… и ние…
Искам да хвърля котва тук. В този миг. В тази любов.
Искам да забравя и простя греховете. На чисто с теб. На чисто с мен.
Морска, леко солена любов и слънчеви страсти.
Две тела и една кърпа… ние.
© Цвети Димчева All rights reserved.