24 abr 2012, 11:26

Край 

  Poesía » Otra
379 0 0

Спирам стихове да пиша и тихо аз ще си умра,
омръзна ми да страдам вече от шибаната си съдба,
отида ли си, света от себе си ще отърва,
поне не ще се мъча със тази самота.

© Юлиян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??