Apr 24, 2012, 11:26 AM

Край 

  Poetry » Other
389 0 0

Спирам стихове да пиша и тихо аз ще си умра,
омръзна ми да страдам вече от шибаната си съдба,
отида ли си, света от себе си ще отърва,
поне не ще се мъча със тази самота.

© Юлиян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??