24 апр. 2012 г., 11:26

Край 

  Поэзия » Другая
380 0 0

Спирам стихове да пиша и тихо аз ще си умра,
омръзна ми да страдам вече от шибаната си съдба,
отида ли си, света от себе си ще отърва,
поне не ще се мъча със тази самота.

© Юлиян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??