24.04.2012 г., 11:26 ч.

Край 

  Поезия » Друга
378 0 0

Спирам стихове да пиша и тихо аз ще си умра,
омръзна ми да страдам вече от шибаната си съдба,
отида ли си, света от себе си ще отърва,
поне не ще се мъча със тази самота.

© Юлиян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??