14 may 2024, 16:28

Край брега на морето 

  Poesía » Verso libre
186 1 1

Сънувах далечно пристанище
а край мене –
кораби с флагчета
от разноцветни
усмивки

 

И неусетно се превърнах
на въздишка

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И неусетно станах въздишка
    Олеква.
Propuestas
: ??:??