May 14, 2024, 4:28 PM

Край брега на морето 

  Poetry » Free verse
187 1 1

Сънувах далечно пристанище
а край мене –
кораби с флагчета
от разноцветни
усмивки

 

И неусетно се превърнах
на въздишка

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И неусетно станах въздишка
    Олеква.
Random works
: ??:??