14.05.2024 г., 16:28 ч.

Край брега на морето 

  Поезия » Свободен стих
93 1 1

Сънувах далечно пристанище
а край мене –
кораби с флагчета
от разноцветни
усмивки

 

И неусетно се превърнах
на въздишка

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И неусетно станах въздишка
    Олеква.
Предложения
: ??:??