3 mar 2016, 0:22

Крайно време 

  Poesía
281 0 3

Крайно време

 

Вече крайно е време

и животът да вземе

да се хване здраво в ръцете,

 

че тъй както е почнал

да играе нарочно,

току виж, е загубил и двете.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??