Mar 3, 2016, 12:22 AM

Крайно време 

  Poetry
283 0 3

Крайно време

 

Вече крайно е време

и животът да вземе

да се хване здраво в ръцете,

 

че тъй както е почнал

да играе нарочно,

току виж, е загубил и двете.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??