3 мар. 2016 г., 00:22

Крайно време 

  Поэзия
285 0 3

Крайно време

 

Вече крайно е време

и животът да вземе

да се хване здраво в ръцете,

 

че тъй както е почнал

да играе нарочно,

току виж, е загубил и двете.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??