Крилете си вземи... крилете
оставили чист детски смях -
за забрава наметало
Вземи си спомена
Вземи усмивките
Остави ги под леглото
под всички тези студени завивки
под всички съмнения...
За теб ми разказваха
среднощният вятър
и пролетта скиталец
В охрените си отражения
есента милваше
дъждовни прозорци...
Всичко което някога съм познавал
е утринния дъх на росата
и синьото кадифе на тези очи...
Но аз съм обичал и преди
А ти?
8.5.2007г.
© Донърджак Todos los derechos reservados