14.04.2013 г., 16:33 ч.

Кралица на дъжда 

  Поезия
611 0 2

                                        Крилете си вземи... крилете

                                         оставили чист детски смях -

                                         за забрава наметало

 

                                         Вземи си спомена

                                         Вземи усмивките

                                         Остави ги под леглото

                                         под всички тези студени завивки

                                         под всички съмнения... 

 

                                         За теб ми разказваха

                                         среднощният вятър

                                              и пролетта скиталец

                                         В охрените си отражения
                                              есента милваше
                                         дъждовни прозорци... 

                                         Всичко което някога съм познавал 
                                         е утринния дъх на росата 
                                              и синьото кадифе на тези очи... 
                                        
                                        Но аз съм обичал и преди 
                            
                                        А ти?  

                                                                            8.5.2007г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??