Мой красив принц.
Ще ти подаря
златните си коси,
но дари ме ти с усмивка!
Сърцето ли ти е разбито —
вейките ли са строшени?
Прегърни ме да заглушим
виковете не човешки от
спомени и образ-гротески.
Ще се превърна във славей —
ще ти пея любовно
Маслиновите ти очи; сълзите
нека те отричат.
Говори ми нежно, твоя ме
наричай. В твоята слабост
сила аз откривам. Душата
ти е струна на цигулка!
Вибрирам като прашинка,
щом те видя - съм така лека.
Очите ми са пълни с твоята
хубост…
Косата ти черна като абанос,
любовта ти поразява като с нож!
Очите ми са два бисера,
там е изписано — Любов!
© Pamela Todos los derechos reservados