Помня деня, когато те видях -
светлина ме озари тогаз.
И веднъж сънувах те, докато спях
и никога не ще те забравя аз.
Като роза в майски ден
бе тогава ти за мен.
И красотата в любовта
стопля ме сега в студа.
© Георги Todos los derechos reservados