Oct 16, 2015, 8:20 PM

Красота 2 

  Poetry » Love
299 0 0

Помня деня, когато те видях -

светлина ме озари тогаз.

И веднъж сънувах те, докато спях 

и никога не ще те забравя аз.

 

Като роза в майски ден

бе тогава ти за мен.

И красотата в любовта

стопля ме сега в студа.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??