19 feb 2012, 15:11

Красота 

  Poesía » De amor
540 0 1

 

Светът замръзна,
но чувам тишината
и гръб обърнах
на бягството и самотата.
Един момент,
за който да се сещам,
от радост тръпна,
при всяка наша среща.

Със теб е друго,
някак по-различно,
приятно, лудо,
искрено и лично.
Сърцето бие
за твоите целувки,
това сме ние
без никакви преструвки.

Една искра,
запалена вовеки,
една мечта,
сънувана от всеки.
Един човек,
преглътнал стари рани,
последен стих,
за тебе, мила Ани.

© Живко Енев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано не е последен стиха.Продължавай твоята мила Ани очаква още хубави стихове като този!
    Поздравления за красотата!
Propuestas
: ??:??