Красотата е навсякъде
около нас.
Като първата разцъфнала
роза, през пролетта.
Тя се намира и
по-целия сявт.
Всяка страна си има,
своя забележителност.
Красотата се крие
и в любовта.
Да обичаш някого, е
най-красивото нещо на света.
Мъж да обича една жена
и жена да обича един мъж,
е най-красивия,
дар от Бога.
Да споделяш щастливите си
моменти с другия,
са едни от
най-красивите моменти.
Красиво е и да виждаш,
красотата у хората.
Без значение как изглеждаш,
вътрешната красота,
е по-важна от външната.
Красивото сърце вижда,
добротата в хората и
усеща тяхната топлина!
© Stoycho Kolev Todos los derechos reservados