4.05.2017 г., 23:37 ч.

Красотата 

  Поезия » Любовна
328 0 2

Красотата е навсякъде

около нас.

Като първата разцъфнала

роза, през пролетта.

 

Тя се намира и

по-целия сявт.

Всяка страна си има,

своя забележителност.

 

Красотата се крие

и в любовта.

Да обичаш някого, е

най-красивото нещо на света.

 

Мъж да обича една жена

и жена да обича един мъж,

е най-красивия,

дар от Бога.

 

Да споделяш щастливите си

моменти с другия,

са едни от

най-красивите моменти.

 

Красиво е и да виждаш,

красотата у хората.

Без значение как изглеждаш,

вътрешната красота,

е по-важна от външната.

 

Красивото сърце вижда,

добротата в хората и

усеща тяхната топлина!

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Благодаря ви за отделеното внимание!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прав си - вътрешната красота е по-важна. Поздрави!
  • Най-голямата красота се намира в невидимото и обикновено е непреходна...Докато видимата- Е!!! Поздрав!!!
Предложения
: ??:??