22 ago 2009, 10:34

Кратка среща 

  Poesía » De amor
582 0 0

Помниш ли деня,
в който на моста се видяхме?
Ти хвана моята ръка
и заедно повървяхме.
Оглеждаше се нежно
в моите очи и
шептеше как
обичаш ме безкрайно.
Деня,
в който се видяхме
и двама заедно повървяхме?

© Зорница Арие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??