Aug 22, 2009, 10:34 AM

Кратка среща 

  Poetry » Love
581 0 0

Помниш ли деня,
в който на моста се видяхме?
Ти хвана моята ръка
и заедно повървяхме.
Оглеждаше се нежно
в моите очи и
шептеше как
обичаш ме безкрайно.
Деня,
в който се видяхме
и двама заедно повървяхме?

© Зорница Арие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??