22 авг. 2009 г., 10:34

Кратка среща 

  Поэзия » Любовная
576 0 0

Помниш ли деня,
в който на моста се видяхме?
Ти хвана моята ръка
и заедно повървяхме.
Оглеждаше се нежно
в моите очи и
шептеше как
обичаш ме безкрайно.
Деня,
в който се видяхме
и двама заедно повървяхме?

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??